На лекції Вуличного університету розкажуть, як змінилися українці після Майдану й АТО

2670 0
14 вересня відомий український соціолог Євгена Головаха прочитає у Львові лекцію в рамках Вуличного університету.
Фото: ipress.ua

Фото: ipress.ua

Він розповість про те, як змінилися українці після Майдану й АТО, повідомляє один з ініціаторів Вуличного університету Тарас Прокопишин у Facebook.Євген Головаха - український психолог, соціолог та громадський діяч, є автором власної психолого-соціологічної інтерпретації масового психологічного явища соціальної амбівалентності українського суспільства.

Новий сезон Вуличного університету стартував 30 серпня. Відкрив його польський журналіст й громадсько-політичний діяч, ідейний натхненник «Солідарності», головний редактор Gazeta Wyborcza Адам Міхнік.

Особливістю цього сезону є його міжнародність – відомі польські науковці та громадські активісти спільно із українськими колегами обговорюватимуть польський досвід демократичної трансформації й потенційні уроки та виклики для України

Довідка:

Вуличний університет стартував у Львові 2012 року у форматі лекцій просто неба. У парку на траві для львів’ян виступали письменники, історики, психологи, бізнесмени.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!