На Львівщині за тиждень на коронавірус захворіла майже сотня медиків

8034 0
148 медиків хворі у Львові.
фото: Богдан Ємець

фото: Богдан Ємець

На Львівщині на коронавірус захворіли майже 300 медиків, із яких 11 – медперсонал. Про це під час засідання сесії ЛМР сьогодні, 28 травня, повідомила керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Читайте також: За дві доби на Львівщині на Covid-19 захворіли ще 40 медиків. У чому причина

63 медпрацівники вже одужали. У Львові на коронавірус хворі 148 медиків, із яких 40 одужали, 75 перебувають на амбулаторному лікування, 30 – на стаціонарі. Одна лікарка з 1-ї міської лікарні померла.

Найбільше хворих у лікарні швидкої допомоги – 91, з них одужали 12, 52 лікуються амбулаторно, 27 – лікуються у стаціонарі. У 8-й лікарні інфікувалися шестеро медиків, із яких двоє одужали, у 1-й лікарні – восьмеро, з них троє – одужали. У пологовому будинку захворів один лікар, який вже одужав. Загалом же на Covid-19 у Львові хворіють медики 11-ти лікарень.

Читайте також: Чому Україна ігнорує досвід Тайваню у боротьбі з коронавірусом

Нагадаємо, що лише минулого тижня хворих медиків на коронавірус було майже на сотню менше. Серед хворих – не лише медики із лікарень, які визначені для прийому інфікованих коронавірусом пацієнтів, половина, а то й більше – працюють в інших медзакладах. 

Вікторія Ейсмунт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!