Дві львівські школи припиняють навчання через грип та ГРВІ

5591 0
Загалом на Львівщині на карантин закрили 51 школу.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

На Львівщині у 51 школі призупинили навчання через високу захворюваність на грип та ГРВІ у школярів. Найбільше – 42 школи, – закрили у Золочівському районі. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила провідна спеціалістка департаменту освіти і науки ЛОДА Леся Босак.

Читайте також: Як відрізнити грип від застуди. Поради від МОЗ

Із 28 січня призупинили навчання у молодших класах Лапаївської школи Пустомитівського району, з 29 по 31 січня – у всіх школах Золочівського району. Із четверга, 30 січня, на карантин підуть школярі Красненської школи Буського району. 

Однак наразі в області не зафіксували перевищення епідпоргу захворюваності на грип та ГРВІ. Моніторинг захворюваності серед дітей продовжуватимуть.

Як повідомили в пресслужбв ЛМР у коментарі Tvoemisto.tv, у місті до понеділка призупиняють навчання дві школи – №33 та №53.

Читайте також: МОЗ видало рекомендації щодо нового коронавірусу

Водночас із 30 січня по 3 лютого включно у загальноосвітніх закладах Дрогобича та Стебника призупиняють навчально-виховний процес. Таке рішення прийняли через те що у п’яти навчальних закладах кількість відсутніх учнів з ознаками захворювань на грип та ГРВІ становить понад 20 – 25%. Це свідчить про перевищення епідемічного порогу. У понеділок, 3 лютого, проведуть моніторинг серед учнів. Якщо ситуація не покращиться, карантин продовжать до 10 лютого.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!