На Львівщині будують найдовший міст у Західній Україні. Фото

8860 0
Міст розташований у с. Крушельниця Сколівського району.
фото: фейсбук Романа Кокотайла

фото: фейсбук Романа Кокотайла

На Львівщині збудують найдовший міст  у Західній Україні на дорогах загального користування місцевого значення Східниця - Верхнє Синьовидне. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник начальника управління департаменту дорожнього руху, транспорту та зв’язку ЛОДА Микола Одиноцький.

Міст розташований у с. Крушельниця Сколівського району. Його протяжність – 165 метрів. Цього року проведуть лише підготовчі роботи. На це виділили наразі 11, 6 млн гривень. 

Читайте також: Як біля Львова розширюють кільцеву дорогу. Фото

«Ми зробили новий проєкт і на місці недобудови буде міст. У цьому році заплановані підготовчі роботи, влаштування земляного полотна тощо. Занкічити будівництво плануємо наприкінці 2020 року», – каже він.

Додамо, що загальна вартість проєкту – 65 млн гривень. Роботи виконує ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за рахунок коштів державного дорожнього фонду.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!