На Львівщині чотирьох лікарів підозрюють у недбалості, що призвела до смерті пацієнтки

2300 0
Справою займається обласна прокуратура.
www.absoluteworld.com

www.absoluteworld.com

Львівські прокурори підозрюють чотирьох лікарів із Борислава у недбалому виконанні професійних обов'язків, що призвело до смерті матері трьох дітей. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

Медикам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.ч.1,2 ст.140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Ідеться про завідувача хірургічним відділенням, двох лікарів акушерів-гінекологів та анестезіолога Центральної міської лікарні Борислава.

Читайте також: На Львівщині 23-річний хлопець помер від апендициту. Родичі звинувачують лікарів

Досудовим розслідуванням встановлено, що у вересні 2018 року медики лікували та приймали пологи у 31-річної мешканки Борислава. Зазначається, що жінці мали зробити плановий кесарів розтин, але під час операції медики кілька годин не могли зробити жінці інтубацію і у неї зупинилось серце. Реанімаційні заходи та підключення до апарату штучної вентиляції легень не допомогли породіллі і вона померла наступного дня.

Окрім того, унаслідок тривалого кисневого голодування дитина отримала інвалідність.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!