На Львівщині капітально відремонтують трасу Львів – Пустомити – Меденичі

4476 0
Частково трасу ремонтували у 2017 та 2018 роках.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила тендер на капітальний ремонт дороги загального користування державного значення Львів – Пустомити – Меденичі км 38+200 – км 53+992.

Читайте також: На Львівщині капітально відремонтують трасу Миколаїв – Бібрка

Згідно з тендерною документацією, вздовж траси мають зрізати майже 6 га чагарників, замінити асфальтне покриття на проїжджій частині, відремонтувати мости, замінити комунікації, облаштувати з’їзди, автобусні зупинки, автопавільйони, пішохідні доріжки, нанести дорожню розмітку та встановити знаки. Крім цього, у межах реконструкції на трасі замінять зовнішнє освітлення на світлодіодне.

Читайте також: Куди скаржитись на нерозчищені дороги на Львівщині

Завершити роботи мають до кінця 2019 року. Вартість робіт становить понад 385,5 млн гривень. Капремонт дороги охопить територію населених пунктів Підлісся та Колодрубів.

Додамо, що частково цю трасу ремонтували у 2017 та 2018 роках.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!