На Львівщині курсуватимуть спецрейси, які доставлятимуть на роботу медиків

12228 0
Спецрейси курсуватимуть уже з 20 березня.
ілюстративне фото: То є Львів

ілюстративне фото: То є Львів

На Львівщині запустять спецрейси, які доставлятимуть на роботу медичних працівників. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Читайте також: У маршрутках та трамваях обмежать кількість пасажирів

Задля довезення працівників установ, що забезпечують життєдіяльність області, курсуватимуть регулярні спеціальні маршрути, які сполучатимуть райцентри з Львовом.

Транспорт доставлятиме людей безпосередньо до місця роботи і у зворотню сторону – додому. Курсуватиме щодня. За словами керівника управління транспорту та зв’язку ЛОДА Тараса Оприска, спецтранспорт розпочне курсувати вже 20 березня.

«У зв’язку із карантином і припиненням курсування транспортних засобів, виникла гостра необхідність у довезенні медичних працівників та працівників підприємств, що забезпечують життєдіяльність області, на роботу. Керівництво підприємства Укрпошта та медичних установ дійшло згоди з перевізниками, які забезпечують своїм працівникам доїзд», – сказав Тарас Оприск.

Графік спецрейсів

Читайте також: Тривожна новина для всієї України. Як стримати коронавірус у великих містах

Нагадаємо, через посилені карантинні заходи уряд призупинив міжміське й міжобласне пасажирське авіа, залізничне та автобусне сполучення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!