На Львівщині можуть підняти вартість проїзду на приміських напрямках

1905 0
Перевізники на приміських, міжміських та обласних маршрутах самостійно можуть коригувати тарифи на проїзд, відповідно до своїх витрат.
Фото: imagecdn1.luxnet.ua

Фото: imagecdn1.luxnet.ua

На приміських маршрутах Львівщини можуть підвищити мінімальну вартість проїзду на 20%, тобто від 10 зміниться до 12 грн. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка.

«Мінімальна вартість на приміських маршрутках від грудня минулого року становить 10 грн, але не виключено, що через те, що приміські перевізники зараз сплачують ПДВ, вартість може змінитися до 12 грн», – каже він.

Читайте також: Приватний перевізник у Львові придбав вживані автобуси, що мають виїхати на маршрут №53

Наразі рішення стосовно цього немає. Водночас перевізники на приміських, міжміських та обласних маршрутах самостійно можуть коригувати тарифи на проїзд, відповідно до своїх витрат.

Нагадаємо, що з грудня минулого року перевізники Львівщини збільшили вартість проїзду на приміських напрямках. Ціна зросла здебільшого на 10-15 %. Перевізники тоді пов’язували це зі зменшенням пасажиропотоку. Окрім цього, від учора, 27 травня, у Львові теж подорожчав проїзд в громадському транспорті.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!