На Львівщині митник хотів підкупити прокурора. Чим завершилась історія?

2050 0
Сума хабара складала 40 тисяч доларів. Також була обіцянка сплачувати 10 тисяч кожного місяця за продовження протиправної діяльності.
Фото: chv.tv

Фото: chv.tv

Заступник начальника Львівської митниці  хотів закрити кримінальне провадження, що розслідується прокуратурою гарнізону стосовно керівництва Львівської митниці. «Вагу» питання митник оцінив у 40 тисяч доларів. Крім того, він пропонував військовому прокурору виплачувати по 10 тисяч доларів за продовження протиправної діяльності.

Прокурор повідомив про це керівництво військової прокуратури Західного регіону України і вчора, 17 березня, під час передачі хабара було проведено затримання.

Читайте також: Начальника львівського СІЗО затримали на хабарі

Хабародавця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!