На Львівщині отруїлося 14 людей, які відпочивали в Славському

1719 1
Серед них четверо дітей, віком до 7 років.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

У вівторок ввечері, 11 лютого, до Сколівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у місцеву лікарню з симптомами харчового отруєння госпіталізували 14 осіб – мешканці Києва, Одеси та Херсонської області. Серед них четверо дітей, віком до 7 років. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівської області.

Попередньо встановили, що люди могли отруїтись у їдальні одного з відпочинкових комплексів у Сколівському районі. Медики діагностували у пацієнтів «гострий гастрит». Дорослих уже відпустили, а діти поки що перебувають під наглядом лікарів.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання – штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Наразі встановлюють обставини події та триває досудове розслідування.



Читайте також:
12 Лютого, 2020 15:47
Alex G. чому одразу не вказати назву заклада, в чому суть вашої новини?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!