На Львівщині підприємець заволодів 1 мільйоном гривень на будівництві дитмайданчика

1511 0
Він встановив значно дешевші тренажери ніж було вказано у документації.
Фото умовне

Фото умовне

У Львівській області викрили директора товариства, що займалося будівництвом дитячого майданчика, на незаконному заволодінні коштами. 

Джерело: Львівська обласна прокуратура

За даними слідства, одна із громад Львівщини уклала договір із підозрюваним товариством про будівництво й облаштування дитячого та спортивного майданчиків. За умовами договору підприємство, зокрема, повинно було встановити дороговартісні, якісні тренажери відомої української марки. Проте директор компанії встановив значно дешевше обладнання гіршої якості.

Читайте також: Директора Грибовицького сміттєзвалища відсторонили від посади і триматимуть під вартою

«В офіційних документах вказав, що під час будівництва було встановлені саме ті тренажери, які було передбачено договором. Та подав їх для оплати замовнику», – йдеться у повідомленні.

Таким чином, він заволодів 1 мільйоном гривень. Підприємцю обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що Миколаївська міська рада, що на Львівщині, незаконно передала у приватну власність землі лісового фонду, що не входять у межі Миколаєва, вартістю 4 млн грн. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!