На Львівщині планують збудувати нову кільцеву розв'язку біля Славського

6815 0
Попередній аналіз показує, що там можна її реалізувати, з освітленням та пішохідних рухом по тротуарах.
Ілюстративне фото: objectiv.tv

Ілюстративне фото: objectiv.tv

На автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп планують облаштувати нові кільцеві розв’язки. Йдеться про місця, де примикають дороги Сколе – Славське, Тухля – Плав’є, а також в населеному пункті Козьова, біля повороту на Тисовець. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар.

«Найімовірніше, що кільцева розв’язка буде на місці примикання Сколе – Славське та Київ – Чоп на повороті до Славського. Попередній аналіз показує, що там можна її реалізувати, з освітленням та пішохідних рухом по тротуарах. Два інші місця – під питанням, їх опрацьовує проєктант», – каже він.

Читайте також: Естакади та шумовідбивні екрани. Якою буде північна об’їзна дорога Львова

Усі три ділянки проходять через дорогу міжнародного значення М-06 Київ – Чоп, де, за його словами, завжди є суттєвий трафік, потік і вантажних, і легкових автомобілів.

«Ці розв’язки мають зробити безпечним рух. На місцях примикання доріг є закриті зони, з поганою видимістю, що є однією з причин аварій», – додає Іван Бондар.

Наразі проєктант проводить заміри та розрахунки. Терміни виконання робіт поки не відомі, однак у Службі автомобільних доріг планують реалізувати будівництво цього року.

Читайте також: На ремонт доріг Львівщини виділять понад 2 мільярди гривень

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України затвердив перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг державного значення у 2021, а також їхнє фінансування. Загалом на ці роботи з Державного дорожнього фонду запланували 581,4 млн грн. Окрім переліку Кабміну, рекомендуватимуть також ремонт доріг у межах польського кредиту. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!