На Львівщині помер фельдшер швидкої допомоги, в якого виявили коронавірус

7855 0
Він 40 років працював медиком на швидкій.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У Сокалі помер старший фельдшер підстації екстреної медичної допомоги Роман Кріль, який лікувався від коронавірусу. Про це повідомили у Львівському обласному центрі екстренної медичної допомоги медицини катастроф.

Він 40 років працював медиком на швидкій. Від коронавірусу лікувався впродовж тижня, в лікарню потрапив у вкрай важклму стані.

«У нашій пам’яті покійний назавжди залишиться добрим товаришем, доброзичливим колегою, професіоналом своєї справи», – йдеться у повідомленні колег.

Як повідомили у ЛОДА, чоловік 1955 року народження. Із 26 травня він лікувався у Центрі легеневого здоровя та перебував на апараті штучної вентиляції легень. 

Позитивний результат тесту, який підтвердив у нього наявність коронавірусу, отримали 16 травня. 

Нагадаємо, загалом на Львівщині вже 1669 людей захворіли на коронавірус, 54 – померли, 409 – одужали. Серед медиків хворіють понад 300 лікарів.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!