Без послаблень. На Львівщині понад 50% «ковідних» ліжок уже завантажені

7496 0
МОЗ не дозволяє послаблювати карантин на Львівщині.
Фото: Центр легеневого здоров

Фото: Центр легеневого здоров'я

Львівщина станом на 9 серпня належить до регіонів зі значним поширенням Covid-19 через те, що завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з коронавірусом, становить більш як 50%. На Львівщині цей показник сягнув 51,21%.

Також, за даними МОЗ, наразі перехід до наступного етапу карантину не можливий, крім Львівської, також у Волинській, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Рівненській, Харківській, Чернівецькій областях та у Києві.

Дані МОЗ станом на 9 серпня

Зазначимо, що за попередню добу з підозрою на коронавірус на Львівщині госпіталізували 101 особу і скерували на самоізоляцію 102 людей.

У стаціонарах області перебувають 1278 хворих. 212 – у Львівській обласній інфекційній лікарні, 178 – в Центрі легеневого здоров'я, 73 – у восьмій міській лікарні, 86 – у 1 МКЛ, 173 – у Львівському обласному госпіталі ветеранів воєн та репресованих, 113 – у Стрийській міській лікарні, 73 – у Кам'янка-Бузькій лікарні, 93 – у Стебницькій міській лікарні, 32 – у Сокальській ЦРЛ, 46 – у Рудківській лікарні, 41 – у Новояворівській МЛ імені Юрія Липи, 121 –- у Лікарні швидкої допомоги, 14 – у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні Охматдит, 23 – у Жовківській ЦРЛ.

99 людей перебувають на лікуванні у відділенні реанімації, 29-теро підключені до апаратів ШВЛ.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!