На Львівщині Президент відкрив німецький завод із пошиття авточохлів

16041 0
Сьогодні, 3 листопада, Президент Петро Порошенко на Львівщині відкрив новий виробничий комплекс із пошиття авточохлів німецької компанії ТзОВ «Бадер Україна».
фото: ЛОДА

фото: ЛОДА

У рамках робочої поїздки до Львівської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті заводу ТОВ «Бадер Україна» та запуску виробництва. Про це повідомлять у прес-службі ЛОДА.

Під час запуску виробництва Президент висловив вдячність інвесторам: «Дякую за те, що ви виробляєте надзвичайно якісну продукцію і тим самим прославляєте Україну в Європі».

За його словами, це стало можливим завдяки укладенню Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом і дії зони вільної торгівлі стосовно України.

«Це означає, що продукція, яка виробляється в Україні, не має жодного оподаткування при потраплянні на найбільший ринок Європи. Це приносить до нас інвестиції. Інвестори своїми грошима голосують за вільну і незалежну Україну», – сказав Петро Порошенко.

Як раніше повідомляв у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління залучення інвестицій Львівської ОДА Роман Матис, новий завод функціонуватиме у селі Кожичі Яворівського району. Очікується, що на заводі зможе працювати 1800 людей

Додамо, ТзОВ «Бадер Україна»  – це  німецьке виробництво, започатковане як сімейний бізнес родини Бадерів. Фірма спеціалізується на виготовленні шкіряних сидінь для автомобілів світових брендів «AUDI» та «ВМW». Крім України, аналогічні підприємства працюють у Польщі, Мексиці, Індії, Китаї, Уругваї, Таїланді.

Один виробничий комплекс з пошиття авточохлів німецької компанії ТзОВ «Бадер Україна» функціонує у місті Городок, із 2006 року.  

Читайте також: На Львівщині данська компанія будує меблеву фабрику


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!