На Львівщині розпочався тритижневий карантин

2561 0
Також карантин розпочався й у Львові.
Фото: Вгороде

Фото: Вгороде

На Львівщині, слідом за Львовом, оголосили карантин, аби запобігти поширенню коронавірусу. Таке рішення ухвалили вчора, 11 березня, пізно ввечері на позачерговому засіданні обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформує пресслужба ЛОДА.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Тож від сьогодні й до 3 квітня на території області заборонили відвідувати заклади освіти дошкільнятам, школярам та студентам, проводити масові заходи, в яких беруть участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволили проводити без участі глядачів.

Окрім того, голови райдержадміністрацій, голови міст обласного значення та ОТГ мають забезпечити організацію виконання та контроль за дотриманням вимог постанови Кабміну, якою вводять карантин, а також своєчасно проводити протиепідеміологічні й профілактичні заходи.

Детальніше про карантин на Львівщині обіцяють розповісти вже сьогодні, 12 березня, під час брифінгу.

Читайте також: У ВООЗ розвінчали найпоширеніші міфи про коронавірус

Додамо, що відповіді на найпоширеніші питання про карантин у Львові та Україні Tvoemisto.tv зібрало спецматеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!