На Львівщині ще одна громада отримала свого «шерифа»

6046 0
Офіцер громади здебільшого виконуватиме роботу дільничного.
Фото:Нацполіції Львівщини

Фото:Нацполіції Львівщини

На Львівщині у селі Підгірне представили нового «шерифа». Учора там запрацювала поліцейська станція. Про це інформує пресслужба Національної поліції Львівської області.

Читайте також: У Славському запрацює перший на Львівщині «шериф»

Облаштували поліцейський відділок на вулиці Науковій, 1 у селі Підгірне. Новим «шерифом» майже 6-ти тисячної громади став лейтенант поліції Володимир Бурак. Офіцер громади здебільшого виконуватиме роботу дільничного. Оцінювати його роботу будуть самі мешканці. Йому надали службове авто і забезпечили усім необхідним для роботи.

Мешканці села і громади звертатимуться до нього за допомогою, порадою чи з повідомленням про злочин чи правопорушення. У поліції Львівщини кажуть, що найближчим часом своїх «шерифів» отримають мешканці двадцяти об’єднаних територіальних громад.

Читайте також: На Львівщині триває набір у патрульну поліцію

Зазначимо, що пілотний проект «Поліцейський офіцер громади» стартував у лютому 2019 року. Його запровадили в семи областях, охопивши 206 об’єднаних територіальних громад. Проєкт має охопити понад 29 тисяч населених пунктів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!