На Львівщині судитимуть чоловіка за масову ДТП, скоєну напідпитку

1639 0
У результаті аварії вагітна жінка втратила свою дитину.
фото: www.belta.by

фото: www.belta.by

Львівська прокуратура закінчила досудове розслідування щодо 32-річного львів’янина, який у листопаді 2017 року спричинив масову аварію. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Минулого року у жовтні чоловіка позбавили водійських прав на три роки за керування автомобілем у нетверезому стані. Незважаючи на це, у листопаді він повторно сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння та порушив правила дорожнього руху неподалік с. Пасіки-Зубрицькі, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з трьома автомобілями.

Читайте також: Чемність заради життя. Як допомогти львів’янам цивілізовано поводитись на дорогах

У результаті ДТП вагітна пасажирка однієї з машин втратила дитину.

Прокуратура скерувала обвинувальний акт до Пустомитівського районного суду. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням водійських прав до трьох років.

Нагадаємо, у Львові стартував масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Впродовж року його ініціатори проведуть соціологічне дослідження, серію публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв та просвітницьку кампанію в медіа.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить» та медіа-хаб «Твоє місто» у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львова за підтримки ексклюзивного партнера – компанії Aria Group.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!