На Львівщині триває ремонт траси Київ–Чоп. Де вже проклали асфальт?

3041 0
У Сколівському районі триває ремонт траси М-06 Київ-Чоп. На відтинку від межі Львівської області до села Сможе підрядник здійснює поточний середній ремонт. Про це інформує пре-служба ЛОДА.
фото: dt.ua, lifedon.com.ua, dr.ck.ua

фото: dt.ua, lifedon.com.ua, dr.ck.ua

Дорожники завершили фрезування існуючого асфальтного покриття на ділянці "село Мохнате – село Сможе", протяжністю 12 км. Також вже вкладено нижній шар асфальтобетону у 9,8 км до села Мохнатого.

Зважаючи на погодні умови, виникає необхідність влаштування  асфальтобетонного покриття при низьких температурах. Зокрема, технологія дозволяє здійснювати ремонтні роботи з вкладання асфальту при температурі навколишнього середовища до мінус 5°С. За належної організації та дотримання технологічних вимог, якість виконання робіт за таких умов може бути забезпечена без додаткових заходів із нагріву основи, – зазначають у департаменті розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА.

Додамо, що тривають ремонтні роботи на ділянці: від межі Львівської області – 12 кілометрів у напрямку міста Сколе по трасі Київ-Чоп (км 690+000 – км 702+000). У межах населених пунктів: Івашківці, Сможе, а також Долинівка. У цій частині автомагістралі Київ-Чоп організацію дорожнього руху забезпечуватимуть два екіпажі ДАІ. Значних обмежень не буде: ДАІ працюватимуть по смугах.

Нагадаємо, Президент підписав Закон, згідно з яким ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватимуть за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

На Львівщині за рахунок цих коштів заплановано відремонтувати три автодороги: Львів-Радехів-Луцьк (Н-17), ділянки Львів-Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе-Славське (Т-14-24).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!