На Львівщині триває ремонт траси Львів-Шегині. Фото

3165 0
Ремонт виконує ТОВ «Автомагістраль-Південь» за 156,7 млн грн.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині у м. Городок триває ремонт дороги державного значення М-11 Львів-Шегині, інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині цьогоріч. Перелік

Напередодні тут перекрили трасу та влаштували рух транспорту по об’їзній дорозі Городка. Ремонт відбувається на двох ділянках дороги протяжністю 6 км та двох мостових переходах.

Наразі підрядники виконали фрезерування дорожнього покриття та демонтували бортовий камінь. Крім цього, продовжують облаштовувати тротуари та дощові каналізації. На території мостів демонтували перила, дорожнє покриття, накладні плити й балки, а також укріплюють конуси бетоном.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт дороги Турка-Східниця

Нагадаємо, ремонт дороги Львів — Шегині розпочали наприкінці червня цього року. Ремонт виконує ТОВ «Автомагістраль-Південь» за 156,7 млн грн. Фірма «Автомагістраль-Південь» зареєстрована 2006 року в Одесі. Упродовж 2017 року вони підписали 49 договорів на ремонт доріг на загальну суму майже 3 млрд грн. Завершити ремонт на всій дорозі Львів-Шегині планують до кінця наступного року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!