На Львівщині у польовому шпиталі народилася дитина

9835 0
Дитинка народилася через кесарів розтин.
Фото: Наама Френк Азріель

Фото: Наама Френк Азріель

На Львівщині в одному із польових шпиталів народилася дитина. Кесарів розтин провели ізраїльські медики польового шпиталю спільно з українськими лікарями місцевої лікарні, йдеться на сторінці Ізраїль в Україні.

Читайте також: На Львівщині розгорнули ізраїльський польовий шпиталь

Як зазначив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, сьогодні,  1 квітня, в іноземних лікарів ізраїльського шпиталю перша ротація.

Польовий шпиталь на Львівщині, де народилася дитинка, запрацював 22 березня. Тут водночас перебувають понад 60 ізраїльських медиків. Вони надають медичну допомогу переселенцям та жителям довколишніх громад.

Нагадаємо, на Львівщині вже розгорнули три мобільні шпиталі. Такі медзаклади у нашій області облаштували нідерландськіамериканські та ізраїльські лікарі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!