На Львівщині учасники АТО можуть взяти участь в інвестиційному конкурсі. Деталі

1268 1
ЛОДА відшкодовуватиме відсотки за кредитами.
фото: Фотографії старого Львова

фото: Фотографії старого Львова

Учасники АТО/ООС зі Львівщини можуть взяти участь в інвестиційному конкурсі за Програмою підвищення конкурентоспроможності. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Українські підприємці зможуть відкривати єдиний рахунок для сплати податків

Для участі в конкурсі потрібно мати статус учасника АТО, офіційну реєстрацію на території Львівщини, бізнес-план (інвестиційний проект). Також кандидати мають взяти участь у навчанні у межах проєкту міжнародного фонду «Відродження» «Новий відлік» або покласти на свій банківський рахунок 20% від очікуваної суми кредиту.

У заявці на участь в конкурсі потрібно вказати вид діяльності, наявні чи потенційні виробничі можливості, наявний чи потенційний кадровий склад, напрямок використання кредитних коштів, очікуваний фінансово-економічний ефект від реалізації проекту, очікувані ринки збуту продукції та послуг.

Документи необхідно подати в департамент економічної політики ОДА із 17 вересня до 17 жовтня 2019 року за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 419.

Читайте також: Яким буде прожитковий мінімум в Україні у 2020 році

ЛОДА співпрацює з банками: ПАТ АКБ «Львів», ПАТ «Кредобанк», ПАТ «Ощадбанк», ПАТ «ОКСІ банк», ПАТ «ОТП Банк», АТ «ПІРЕУС банк МКБ», ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ КБ «Приватбанк», Церковна кредитна спілка «Анісія», кредитна спілка «Вигода», кредитна спілка «Бойківщина».

Максимальна сума кредиту становить 300 тис. грн терміном на 3 роки. Розмір часткового відшкодування відсоткової ставки – 14 % річних.

Детальну інформацію також можна отримати за телефонами: (032) 2-999-279.


Читайте також:
18 Січня, 2020 13:12
nelson Привіт глядачі, я нелсон, моя мати познайомила мене з великим храмом Великої Баби Огбого, коли виявила, що я не можу завагітніти дружині, це принесло стільки клопотів у мій шлюб і призвело до розлучення. За її словами, він дуже духовний і може змусити мою дружину повернутися до мене в радості, і ми можемо мати дітей разом. Спочатку я не сумнівався, поки я не зв’язався з ним, а потім кинув на мене могутні заклинання і змусив дружину повернутися. І тепер ми також щасливі з прекрасними дітьми, з того дня, коли Великий Баба Огбого працював на мене і вирішував мої проблеми, я склав тверду обітницю, що поки я живу, я завжди буду свідчити про доброту його великих творів, а тим, хто там стикається із стосунками та труднощами у шлюбі, слід швидко зв’язатися з ним та стати щасливим свідком, як я. Я кидаю його контакт тут, електронною поштою: [email protected], або його номер WhatsApp. +447440557868 ...
Він змусив мою колишню дружину повернутися до мене в радості
Він вилікував мене від безсилої людини до справжньої людини.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!