На Львівщині від коронавірусу помер ще один медик

49193 0
У серпні йому мало виповнитись 60 років.
Фото: фейсбук-сторінка Василя Савенка

Фото: фейсбук-сторінка Василя Савенка

На Львівщині унаслідок Covid-19 помер керівник Старосамбірського центру первинної медичної допомоги Василь Савенко. Про це на своїй на фейсбук-сторінці повідомляє заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак.

«Знову цей жахливий вірус забрав хорошу людину. Достойний чоловік і справжній лікар. Сумую разом з медиками Старосамбірщини», – написала Ірина Микичак.

Читайте також: «Пан генерал». У пам’ять про військового медика Івана Гайду

«Він був Людиною, яка врятувала не одне життя, дала дорогу в майбутнє багатьом людям. Медицина була не тільки його професією, а й покликом душі. Професіонал своєї справи... Завжди був життєрадісним, співчутливим та відкритим для усіх. Таким він і залишиться в наших серцях», – ідеться в повідомленні на сторінці Старосамбірського ЦПМД.

Василеві Савенку 9 серпня мало виповнитись 60 років. Центр ПМД у Старому Самборі лікар очолив під час запровадження першого етапу медичної реформи. У лікаря залишились дружина і сини.

Читайте також: Працювала до останнього. У пам'ять про керівницю міського лабцентру Галину Михальчук

Додамо, що на Львівщині на коронавірус захворіли вже понад тисячу медиків, восьмеро – померли.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!