На Львівщині від коронавірусу помер військовий ЗСУ

7425 0
Спочатку чоловік лікувався вдома.
Фото: УНН

Фото: УНН

На Львівщині від коронавірусної хвороби 25 травня помер військовий ЗСУ. Про це ідеться на фейсбук-сторінці Командування медичних сил ЗСУ.

«Працівник хворів з 11 травня, лікувався вдома. 18 травня у зв’язку із погіршенням стану здоров’я він звернувся до міської лікарні Кам’яно-Бузького району Львівської області. Того ж дня йому зробили експрес-тест на коронавірус. Результат був негативний. Хворий отримував необхідне лікування, але його стан не покращувався і 22 травня зйого скерували у Львівську туберкульозну лікарню», – розповіли в Медичному командуванні.

У Центрі легеневого здоров’я хворому зробили лабораторний тест на Covid-19, що виявився позитивним. Діагноз встановили посмертно. Нагадаємо, ПЛР-тести на коронавірус у ЦЛЗ почали робити з 20 травня.

Читайте також: Як у Львові роблять тести на Covid-19 і чому послаблювати карантин зарано

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у Центрі легеневого здоров’я, 25 травня там померли двоє чоловіків – 1957 і 1967 року народження. В одного діагноз Covid-19 підтвердили ще 19 травня, а у 63-річного чоловіка – 23 травня. Останній мав ішемічну хворобу серця, гіпертонічну хворобу та раніше переніс інфаркт. Утім, у ЦЛЗ не мають інформації про те, чи був він військовим.

Разом з тим, Львівська міська рада та Львівська ОДА повідомляли, що 25 травня у ЦЛЗ померли чоловік і жінка.

Щодо ЗСУ загалом, то, за даними Медичного командування, там є 57 хворих на коронавірус, а ще 287 людей перебувають на ізоляції. За час епідемії від коронавірусу одужали 102 військових.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!