На Львівщині від завтра курсуватимуть нові автобуси маршрутом Дрогобич – Трускавець

7217 0
Автобуси пристосовані до перевезення осіб з інвалідністю.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У понеділок, 29 травня, перевізник ТзОВ «Транссіті» презентував роботу 17 автобусів ЄВРО-5, які від завтра курсуватимуть маршрутом №147 Дрогобич АС № 2 – Трускавець (залізничний вокзал). Про це повідомили в управлінні транспорту та зв'язку ЛОВА.

Компанія «Транссіті» обслуговує напрям як переможець конкурсу Львівської ОВА з визначення перевізників для роботи на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області. Конкурс провели 27 квітня. 

«Дрогобиччина справді потребувала покращення галузі автобусних перевезень, особливо вразливі категорії населення – особи з інвалідністю, люди з маленькими дітьми. Ці нові сучасні автобуси працюватимуть впродовж 5 років згідно з договором, у планах – подальше оновлення автобусного парку Львівщини», – зазначив заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко. 

Автобуси також пристосовані для перевезень осіб з інвалідністю – кожен з них обладнаний пандусами.

Курсуватимуть 15 нових автобусів, 2 – залишаються в резерві. Це транспортні засоби з мотором зразка ЄВРО-5, який є екологічним. Місткість автобусів – понад 40 місць, 22 з яких – сидячі.

Нагадаємо, що з 26 травня відновилось автобусне сполучення за маршрутом Львів – Східниця – Урич, яким зручно буде доїхати до заповідника «Тустань». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!