На Львівщині відкрили нові виробничі потужності підприємства «Сан Гарден». Фото

4339 0
В Україні компанія виробляє ковдри, подушки та наматрацники.
фото: ЛОДА

фото: ЛОДА

Сьогодні, 23 лютого, у Городку відкрили нові виробничі потужності підприємства «Сан Гарден», яке в Україні займається виготовленням ковдр, подушок та наматрацників. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Сьогодні тут запустили нове обладнання: інноваційне, інвестиційне, сучасно модернізоване. Це посилить та подвоїть експорт продукції на ринки Європи», – наголосив Степан Кубів.

Читайте також: Німці хочуть побудувати на Львівщині підприємство на 1000 робочих місць

За його словами, 100% продукції підприємства йде на експорт. Основними ринками збуту продукції підприємства є Німеччина, Польща, Скандинавія. У 2017 році компанія ввела в експлуатацію новий цех з виробництва матраців. Сума залучених інвестицій у новозбудований цех становить понад 4 млн євро.

Станом на 31 грудня у компанії працює 131 робітник. Середньомісячна заробітна плата – 8000 грн. У 2018 році компанія планує додатково працевлаштувати до 100 працівників.

ДП «Сан Гарден» є частиною великої європейської групи SUN GARDEN – німецької компанії з виробничими потужностями у країнах Східної Європи, яка є лідером на ринку виробництва ліжок, матраців, домашнього текстилю і декору. На ринку Львівщини ДП «Сан Гарден» працює з 2004 року. У 2017 році компанія ввела в експлуатацію новий цех з виробництва матраців.

Фото прес-служби ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!