На Львівщині відкривають лікарні другої хвилі Covid-19

7029 0
Наразі Львівщина лідирує й за кількістю хворих.
Фот: Роман Балук

Фот: Роман Балук

Львівська область перейшла поріг 50% заповненості ліжок хворими на коронавірус у лікарнях першої хвилі, тож у області для хворих відкривають лікарні другої хвилі. Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«У нас зростає кількість людей, яких госпіталізують. Львівська область теж вже перейшла поріг щодо 50 відсотків заповненості ліжок лікарень першої хвилі. Звичайно, ми почали розгортати лікарні другої хвилі і можемо констатувати, що ми не можемо легковажно ставитись до коронавірусу. Він набирає обертів, і ми це бачимо по кількості людей, у яких ми виявляємо коронавірус кожного дня, і людей, яких ми госпіталізуємо», – сказав міністр.

Відкривати лікарні другої хвилі в Україні почали у червні.

Наразі Львівщина лідирує й за кількістю хворих – 10 981, далі йдуть Київ, Чернівецька та Івано-Франківська області. За даними МОЗ, лікарні першої хвилі на Львівщині заповнені на 52,48%.

Нагадаємо, що за минулу добу на Львівщині коронавірус підтвердили у 130 людей. Від хвороби вже померли 305 людей, 2936 – одужали.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!