На Львівщині відремонтували 58-річний міст

6728 0
Міст завдовжки 54 метри обійшовся у 11,4 млн грн.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

У місті Буськ, що на Львівщині, завершили ремонт мостового переходу через річку Полтва на автомобільній дорозі Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Найдовший міст у Західній Україні планують відкрити для проїзду навесні

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Олега Берези, міст збудували ще у 1962 р.

«Під вагою вантажного транспорту спостерігалося руйнування штучної споруди, яка з кожним днем ставала все більш небезпечною для руху транспортних засобів. За кошти експлуатаційного утримання доріг підрядна організація виконала ремонтні роботи і вже зараз маємо відновлену споруду, завдовжки 54 метри», – каже Олег Береза.

Загальна вартість ремонту становить 11,4 млн грн. На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області ремонтні роботи виконала ТзОВ «Волинська містобудівельна компанія».

Читайте також: «ВелоБескиди». Між Східницею та Трускавцем побудують велотраси і нові маршрути

Нагадаємо, уряд погодив виділити для доріг Львівщини 589 млн грн, а також понад 30 млн грн на будівництво мосту через річку Східничанка. Цей міст покращить сполучення чотирьох районів Львівщини – Турківського, Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!