На Львівщині викрили поліцейських, які примушували раніше судимого торгувати наркотиками

2840 0
Поліцейські давали наркозалежному, який вже має судимості, наркотики і психотропні речовини для продажу.
фото: прокуратура львівської області

фото: прокуратура львівської області

Працівники Служби безпеки України та ДБР затримали на Львівщині двох поліцейських за організацію збуту наркотиків. Про це йдеться на сайті прокуратури у Львівській області.

Заступника начальника відділу поліції та оперуповноваженого сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали на гарячому під час передачі чергової партії наркотиків у Золочеві. До цього поліцейські залучили вже судимого наркозалежного.

За інформацією прокуратури, поліцейські давали наркозалежному, який вже має судимості, наркотики і психотропні речовини для продажу. Після цього «продавець» повинен був звітувати, кому саме він їх продав.

«Після цього він надавав інформацію про покупців поліцейським, які, зловживаючи службовим становищем, штучно нарощували «результати» роботи відділу», — йдеться в повідомленні пресслужби СБУ.

Правоохоронців затримали при передачі посереднику амфетаміну і канабісу. Їм мають оголосити підозру. Вилучені речовини скерували на експертизу. А санкція статті за збут наркотиків передбачає позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!