На Львівщині вилучили контрафактні цигарки на мільйони гривень

1234 0
Під час обушків виявлено та вилучено понад 330 тис. пачок тютюнових виробів.
Фото: БЕБ

Фото: БЕБ

Бюро економічної безпеки викрило масштабну схему нелегального виготовлення і продажу сигарет. У Львівській та Закарпатській областях під час обшуків вилучили контрафактного товару на майже 18 млн грн.

Джерело: Бюро економічної безпеки України

Детективи провели огляд вантажного автомобіля, який перевозив підакцизні товари у Львівській області, та обшук складського приміщення на території Закарпатської області. Під час обушків виявлено та вилучено понад 330 тис. пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку та майже 1,5 тонни тютюну для кальяну та транспортний засіб. Також вилучено чорнові записи та документацію, що свідчить про протиправну діяльність згаданих осіб. Орієнтовна загальна вартість вилученої з незаконного обігу підакцизної продукції становить майже 18 млн грн. 

Читайте також: На Львівщині чоловік намагався перетнути кордон зі зброєю і радянською символікою 

Наразі правоохоронці вживають заходи з метою встановлення повного кола причетних до схеми осіб, проводять першочергові слідчі дії.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!