Приміщення цукрового заводу на Львівщині виставили на продаж майже за 8 млн грн

7301 0
Йдеться про продаж цілісного майнового комплексу на Львівщині.

Цукровий завод в місті Ходорів, що на Львівщині, виставили на продаж. На електронному майданчику Prozorro стартова ціна становить 7 млн 800 тисяч гривень. Аукціон триватиме до 23 березня.

Йдеться про продаж цілісного майнового комплексу на Львівщині. Площа будівель становить понад 6 тисяч кв. метрів, які розташовані на окремій земельній ділянці площею 27 га. Взяти участь у аукціоні і детальніше ознайомитись із лотом можна тут.

Читайте також: У Львові виставили на продаж ділянки землі на Сигнівці та Старих Збоїщах

Зазначимо, що «Ходорівський цукровий завод» збудований 1913 року. Один з найбільших цукрових заводів Галичини. Припинив роботу у 1999 році. 

Нагадаємо, Фонд державного майна продав на аукціоні з приватизації єдиний майновий комплекс ДП «Львівський дослідний завод НАН України», що на вул. Ткацькій, 9, неподалік центру у Львові. Початкова вартість за об’єкт становила 6,2 мільйонів гривень. Найкраща ціна, яку запропонувала на торгах львівська компанія, становила трохи більше, ніж 14 млн грн.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!