На Львівщині вже розмитнили 173 «євробляхи»

4968 1
Розмитнення за новими правилами почалося 26 листопада.
фото: Дмитро Ларін

фото: Дмитро Ларін

На Львівщини вже розмитнили 173 «євробляхи» за новими законами. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив прес-секретар Львівської митниці Роман Макар.

Розмитнення за новими законами почалося минулого понеділка, 26 листопада. За перший тиждень свої авто розмитнили тільки три власники, за другий тиждень – 170. На думку Романа Макара, найбільший ажіотаж на розмитнення почнеться в останні дні дії пільгового коефіцієнту на розмитнення.

Читайте також: Сервісні центри МВС готові цілодобово реєструвати «євробляхи»

 «130 авто розмитнили на суму близько 6 мільйонів гривень. Актуальних цифр поки не маємо, але можемо спостерігати позитивну тенденцію, як все більше власників починають розмитнювати свої транспортні засоби. Черг і затримок в роботі митниці немає», - сказав Роман Макар.

Для власників авто також запустили гарячу лінію, де громадяни можуть отримати інформацію про розмитнення, а також відкрили консультаційний центр в управлінні львівської митниці ДФС на вулиці Костюшка, 1.

Нагадаємо, 25 листопада в Україні запрацював закон про розмитнення авто на єврономерах, за яким для власників «євроблях» встановили пільговий коефіцієнт на розмитнення авто протягом 90 днів.

Андрій Костюк


Читайте також:
9 Грудня, 2018 16:53
666 ... лишилось розмитнити " ..ещё немного , ещё чуть - чуть.." ... тисяч із сто ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!