На Львівщині заблокували ще один канал незаконного переправлення чоловіків за кордон

1561 0
Ділок виготовляв фіктивні документи, які нібито підтверджують навчання у вишах Польщі.
фото пресслужби сбу

фото пресслужби сбу

Служба безпеки України вкотре заблокувала незаконний канал переправлення чоловіків через державний кордон. Ще одну схему незаконного переправлення осіб, які підпадають під призов у військовий час виявила спецслужба Львівщини.

За оперативними, даними протиправну діяльність організував мешканець регіону. Вартість своїх «послуги» чоловік оцінив в 10 000 доларів США за людину. За ці гроші він обіцяв втікачам документи, що забезпечать безперешкодний перетин кордону. Ділок виготовляв фіктивні документи, які нібито підтверджують навчання у вишах Польщі.

Читайте також: Трішки вагітний або подарунок у бейбі-боксі. Як налякані чоловіки пробують втекти з України

Правоохоронці затримали зловмисника на гарячому згідно з ст. 208 КПК України під час отримання всієї суми неправомірної вигоди. Наразі фігуранту готують повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та мають обрати міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, 22 лютого президент України видав Наказ Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України «Про призов резервістів на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період». Призову підлягатимуть резервісти від 18 до 60 років. Це будуть як офіцери так і рядовий, сержантський склад.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!