На Львівщині зафіксували ще дві смерті від Covid-19

4352 0
Водночас за вчорашню добу з лікарні з одужанням від коронавірусу виписали ще 12 людей.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

На Львівщині від ускладнень коронавірусної інфекції померла 70-річна жінка. Про це у себе на Фейсбуку повідомив заступник директора Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник.

За вчорашню добу з лікарні з одужанням від коронавірусу виписали ще 12 людей, з них один медпрацівник. А за весь період поступлення в лікарню хворих з Covid-19 виписали з одужанням 201 людину (по області одужало – 361) та 15 померло (в області – 50).

Читайте також: У МОЗ затвердили єдиний протокол для лікування Covid-19

Стан хворих у відділеннях від наближеного до середньої тяжкості до тяжкого, отримують медичну допомогу, очікують результатів ПЛР обстежень (первинних, повторних). У відділенні інтенсивної терапії – п'ятеро хворих, із них двоє медпрацівників з підтвердженим Cоvіd-19 , один – з підозрою. На ШВЛ перебуває одна пацієнтка (51 рік) у тяжкому стані, з ускладненнями основного захворювання та супутніми хворобами.

Водночас, як повідомляє пресслужба Львівської ОДА, в області помер ще один пацієнт, у якого зафіксували коронавірусну інфекцію. Чоловік, 68 років, помер 24 травня.

Пацієнт перебував на лікуванні у 8 міській клінічній лікарні. Позитивний результат тесту, який підтвердив у нього наявність коронавірусу, отримали учора, 28 травня. У чоловіка були супутні захворювання, зокрема, ішемічна хвороба серця.

Нагадаємо, що за минулу добу на Львівщині та у Львові зафіксували 50 нових випадків захворювання на коронавірус.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!