На Львівщині зафіксували ще чотири смерті пацієнтів із Covid-19. Доповнено

6892 0
Із них двоє жінок та двоє чоловіків.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

У Львівській області померло троє пацієнтів, у яких була зафіксована коронавірусна інфекція. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Жінка, 1950 року народження, померла 21 травня. Пацієнтку госпіталізовали у 8-му міську клінічну лікарню міста Львова. Позитивний результат тесту, який підтвердив у неї Covid-19, надійшов 26 травня. У неї були супутні захворювання, ішемічна хвороба серця.

Жінка, 72 роки, померла 26 травня. Пацієнтка була госпіталізована у 8-му міську клінічну лікарню міста Львова 20 травня. Позитивний результат тесту, що підтвердив у неї наявність коронавірусу, отримали 26 травня. У неї були супутні захворювання – цукровий діабет 2 тип ст. декомпенсації, ішемічна хвороба серця, дифузний кардіосклероз, хронічна ішемія головного мозку 2-3 ст на грунті церебросклерозу, цукровий діабет.

Чоловік, 79 років, помер 25 травня. Позитивний результат тесту, що підтвердив у нього коронавірус, отримали 26 травня. Пацієнт був госпіталізований у 8-му міську клінічну лікарню міста Львова. У чоловіка були супутні захворювання – ішемічна хвороба серця.

Доповнено. В області помер ще один пацієнт із підтвердженою коронавірусною інфекцією. Чоловік, 1944 року народження, помер сьогодні, 27 травня. Пацієнт перебував на лікування у Центрі легеневого здоров'я з 16 травня. Про це йдеться на сайті Львівської ОДА.

Позитивний результат тесту, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції у чоловіка, отримали 27 травня. У пацієнта були супутні захворювання – ішемічна хвороба серця, постінфарктний кардіосклероз.

Нагадаємо, що сьогодні, 27 травня, у Львівському обласному центрі легеневого здоров’я від коронавірусу помер 57-річний чоловік. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!