На Львівщині закривають пішохідний пункт пропуску в Угринові

3379 0
Проект із запровадження пішохідного руху тривав 3,5 роки.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

З нового року закривають пішохідний пункт пропуску «Угринів — Долгобичув». Про це повідомляється на сайті Польської прикордонної служби.

«Тимчасовість облаштованої для пішохідного руху інфраструктури створює багато загроз і не дозволяє продовжити дію пілотного проекту у тому вигляді, в якому він є зараз. Крім того, зважаючи на збільшення часу очікування на перетин кордону автобусами, є доцільним використання автобусних переїздів за їхнім прямим призначенням», — пишуть польські прикордонники.

Читайте також: Укрзалізниця запускає новий поїзд зі Львова до Перемишля

Йдеться про те, що для пішого перетину кордону в пункті пропуску облаштували одну зі смуг, призначених для перетину кордону автобусами.

Як пише Zaxid.net з посиланням на речницю Львівського прикордонного загону, львівські прикордонники офіційних документів про закриття пішого переходу в Уугринові ще не отримували.

Додамо, що експеримент з облаштування пішого переходу в пункті пропуску «Угринів — Долгобичув» розпочався 1 липня 2015 року і мав тривати до кінця року. З того часу експеримент кілька разів продовжували — до кінця 2016, 2017 та 2018 років. Крім нього, перетнути кордон пішки на Львівщині можна лише у Шегинях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!