На Львівщині запрацює завод з виробництва будівельної та дорожньої техніки

5012 0
Уперше в Україні вiдбулась релокацiя бiзнесу на орендоване у держави майно.
фото: спецбудмаш

фото: спецбудмаш

На Львівщині підписали перший договір оренди державного майна з релокованим підприємством. Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv у відділі інвестиційної політики департаменту економічної політики Львівської ОВА, йдеться про київську компанію «Спецбудмаш», яка переносить до Львівскої області частину своїх потужностей.  

«Львівщина є одним з лiдерiв серед perioнiв з допомоги релокованим пiдприємствам i сотнi з них вже вiдновили свою роботу. І чергове досягнення peгioнy – вперше в Україні вiдбулась релокацiя бiзнесу на орендоване у держави майно... Тепер пiдприємство, яке забезпечує рабочими мiсцями понад 400 висококвалiфiкованих фахiвцiв, зможе знову працювати на користь держави i економiки», – йдеться в повідомленні пресслужби відділу.

Читайте також: Підприємства, які переїхали на Львівщину, отримають 100 тисяч гривень допомоги

Аукцiон з оренди держмайна, що перебуває на балансi Басейнового управлiння водних ресурсiв рiчок Захiдного Бугу та Сяну, відбувся нещодавно. Стартова цiна оренди в процесі торгiв зросла вдвiчi – до 150 тисячі гривень. Сьогоднi пiдписали доrовiр оренди.

Переможець аукцiону – «Спецбудмаш» – працює на ринку вже понад 15 рокiв та спецiалiзується на виробництвi комунальної, будiвельної й дорожньої технiки i запасних частин до неї. Попри складнощi военного часу, пiдприємство продовжуватиме випуск продукцiї на новому майданчику.

Нагадаємо, що на Львівщині збудують новий сільзавод, який розташується на території Трускавецької громади у селі Модричі. Так, у громаді запрацює підприємство з виробництва харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем». Потужність Модрицького сільзаводу на рік становитиме 100 тисяч тонн солі. Перелік заводів, які планують запустити в області свою роботу, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv за посиланням

Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!