На Львівщині запрацювала гаряча лінія «Пологова допомога»

9574 0
У Департаменті охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації починає працювати гаряча лінія «Пологова допомога».
фото: hi.dn.ua

фото: hi.dn.ua

Про це повідомила Ірина Микичак, заступник директора охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації.

Додамо, гаряча лінія запрацювала після того, як минулого тижня у пологовому відділенні 3-ої міської клінічної лікарні на вул. Раппопорта, 8, померла ненароджена дівчинкаУчора, 17 жовтня, львів'яни вийшли до будівлі Львівської облдержадміністрації вшанувати пам'ять дитини. Акція передбачала пікет проти недбалості у пологових будинках міста.

Читайте також: Львів’янка поскаржилася на умови у пологовому. Що відповів лікар

За словами Ірини Микичак, триває розслідування смерті ненародженої дівчинки у пологовому будинку. «Після надходження матеріалів досудового слідства, яке здійснює поліція (зокрема, медичної документації і судово-медичної експертизи) експертною комісією департаменту ОЗ за участю провідних фахівців Львівського національного медичного університету буде проведена об'єктивна і неупереджена експертиза. Відповідно, міра вини і відповідальності медичних працівників буде встановлена у судовому порядку», – зауважила Ірина Микичак.

Читайте також: В яких умовах у Львові народжують дітей. Фото

Тим часом, молоді матері та їх родини відтепер можуть звертатися за консультацією на гарячу лінію «Пологова допомога» за тел. 276 45 92.

Опублікувала Людмила Рубцова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!