На львівському вокзалі облаштували пункт для тимчасової ізоляції потенційних хворих

1669 0
Це передбачено комплексним планом заходів профілактики поширення китайського коронавірусу.
Фото: Андрій Василюк

Фото: Андрій Василюк

У Львові на залізничному вокзалі облаштували медичний пункт з обладнанням для тимчасової ізоляції хворих. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Такі ж медичні пункти облаштували на вокзалах у Києві, Чопі, Хмельницькому, Івано-Франківську, Коломиї, Сумах, Херсоні, Ужгороді, Полтаві, Вінниці, Жмеринці, Козятині, Миколаєві, Чернівцях, Харкові, Одесі, Дніпрі, станції імені Тараса Шевченка.

Читайте також: У Львівському аеропорту розповіли про заходи інфекційної безпеки на летовищі

Окрім того, на вокзалах у Запоріжжі, Рівному, Тернополі, Фастові і Білій Церкві також облаштували приміщення для тимчасової ізоляції людей із симптомами респіраторних захворювань.

У межах плану Укрзалізниця закупила 10 тис. респіраторів, 25 тис. оглядових рукавичок, понад 1 тис. захисних окулярів. Також закуповуються антисептик для рук, дезінфекційні засоби та захисні халати.

Читайте також: У Львові одна людина повідомила, що була в зоні зараження коронавірусом

У потягах Укрзалізниці, кажуть в пресслужбі, вимірюють температуру пасажирам, щоб уникнути можливого поширення коронавірусу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!