На Личаківській почали демонтувати острівець безпеки. Фото

4084 1
Крім острівця, на відремонтованій частині Личаківської мають переробити багаторівневу зупинку.
Фото: Сергій Оплаканець

Фото: Сергій Оплаканець

У Львові на перехресті вулиць Личаківської, Котика та Мучної почали демонтувати острівець безпеки, на який неодноразово нарікали місцеві мешканці. Відповідні фото з демонтажними роботами опублікував користувач Facebook Сергій Оплаканець у спільноті «Нас не питали».

Читайте також: Чому треба зберегти острівець безпеки на Личаківській

У коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль раніше повідомив, що після демонтажу цю ділянку замостять бруківкою. На думку місцевих мешканців, облаштування острівця ліквідовує смугу руху і звужує проїзну частину.

Крім цього, за зверненням мешканців, перероблять зупинку і пішохідний перехід неподалік перехрестя Личаківська-Мечнікова. Додаткові роботи, за словами Олексія Хміля, не мають повпливати на загальні терміни закінчення ремонту на Личаківській.

Читайте також: Чи стане Личаківська після ремонту доступною для маломобільних груп. Зауваження мешканців

Нагадаємо, ремонт на вулиці Личаківській розпочали торік у березні. Тоді вулицю частково закрили для поїзду. Наразі тривають завершальні роботи на розворотному кільці на ділянці Пасічна-Долішня. Відкрити вулицю обіцяють 1 вересня.


Читайте також:
6 Липня, 2018 15:39
Батяр з Личакова Так буває, коли до прийняття рішень допускаються домогосподарки та недоурбаністи. Історія з доярками та трактористами, які почали керувати державою, так нічому і не навчила. А шкода, майже зразкова вулиця могла би бути...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!