На Личаківський демонтують острівець безпеки

19197 5
На Личаківській приберуть багаторівневу зупинку та острівець безпеки, на який нарікали мешканці.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

На відремонтованій частині вул. Личаківської у Львові демонтують острівець безпеки, який викликав суперечки у місцевих мешканців, а дорогу замостять бруківкою. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Читайте також: Що не так із ремонтом на Личаківській

«У п’ятницю відбулась нарада, на якій директор повідомив, що ми зреагуємо на звернення мешканців і доопрацюємо проект. Проектантам вже дали завдання внести зміни у проект. Це займе приблизно декілька днів часу. Після чого ми передамо змінений проект в роботу підряднику», — розповів Олексій Хміль.

За його словами, на перехресті Мучна-Котика повністю приберуть острівець безпеки, який на думку місцевих мешканців ліквідовує смугу руху і звужує проїзну частину. Натомість цю частину дороги замостять бруківкою. Крім цього, за зверненням мешканців, перероблять зупинку і пішохідний перехід неподалік перехрестя Личаківська-Мечнікова.

«Про те, коли розпочнуть вносити зміни до реконструкції Личаківської, буде відомо після зміни проекту. Втім це точно не має повпливати ані на загальні терміни ремонту вулиці, ані на кошторис», — додав речник Львівавтодору.

Читайте також: Личаківська рогатка. Навіщо робити Львів закритим для львів’ян

Додамо, що у п’ятницю, 22 червня, ініціативна мешканка вулиці Личаківської Анастасія Карп’як повідомила, що у середу, 20 червня, відбулася зустріч мешканців із представниками міської ради, ЛКП «Львівавтодор» та громадських організації щодо змін до проекту реконструкції Личаківської.

Читайте також: Коли у Львові відкриють вулицю Личаківську у Львові

Нагадаємо, ремонт на вулиці Личаківській розпочали торік у березні. Тоді вулицю частково закрили для поїзду. Наразі тривають завершальні роботи на розворотному кільці на ділянці Пасічна-Долішня. Відкрити вулицю обіцяють 1 вересня.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
27 Червня, 2018 15:33
Тетяна Рішення демонтувати острівок підтримую. Зробіть правильну розмітку і налаштування світлофорів.
27 Червня, 2018 15:30
Тетяна Острівок безпеки на Личаківській- Котика потрібно ліквідувати. Безпеки він не додасть, а от затор на дорозі утворить. Острівки безпеки потрібні на широких вулицях ( вул. Стрийська біля податкової), і там де не має світлофорів. Важливо правильно налаштувати світлофори. Між переключенням червоного світла для пішоходів і зеленого для транспорту потрібно мати запас часу достатній для того, щоб людина, яка почала здійснювати перехід на зелене світло спокійним кроком його завершила, навіть якщо червоне переключилось на початку її руху.
27 Червня, 2018 11:06
Людмила На Личаківській в проміжку Мечнікова-Черемшини треба утворити ще одну полосу руху для транспорту за рахунок досить широкого газону з деревами. Острівець безпеки біля Котика пересунути на середину (між 2-ма полосами руху транспорту), тому що він дуже потрібен для безпеки пішоходів. Я була свідком 3 нещасних випадків у цьому місці. Дерева вирубати і посадити нові на протилежному боці газону, якій зробити вужчим на 3м. Електричні стовпи вуличного освітлення вздовж дороги в цьому місці забрати, тому що світла забагато. Хватає освітлення від електр.стовпів вздовж тротуару.
26 Червня, 2018 18:48
Miłośnik Lwowa Likwidowuje? To jaka mowa? Na pewno ne ukrainśka
26 Червня, 2018 18:48
Miłośnik Lwowa Likwidowuje? To jaka mowa? Na pewno ne ukrainśka
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!