На маршрут №18 у Львові планують запустити великі автобуси

5377 0
Проводити новий конкурс планують наприкінці зими.
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

На маршрут №18, що сполучає вулиці Ялівець та Левандівку, планують запустити великі автобуси. Про це під час пленарного засідання ЛМР повідомив в. о. керівника управління транспорту Олег Партика.

Читайте також: До Рясного почав курсувати автобус №49. Графік

«18-й автобусний маршрут, який нині обслуговують за тимчасовим договором, плануємо оголошувати конкурс і на нього передбачимо великі автобуси», – сказав Олег Партика.

Нині маршрут обслуговує ТзОВ «Фіакр Львів». Після проведення конкурсу тут мають курсувати у робочі дні 10 автобусів, а у вихідні – 5.

Проводити новий конкурс на маршрути, на які ніхто раніше не подався, планують наприкінці зими. Йдеться про маршрути 12, 18, 19, 30, 35, 36, 37, 40, 48, 49, 50 та 54, на обслуговування яких підписали тимчасові договори. Основний конкурс перевізників із постійними договорами на 5 років провели наприкінці жовтня торік.

Читайте також: В автобусах Львова подорожчає проїзд

Нагадаємо, комунальне «АТП-1» отримало 150 великих автобусів МАЗ та Електрон. Вони вже курсують на маршрутах, що сполучають РяснеВинники та Брюховичі, зокрема, 1а, 2а, 3а, 5а, 8, 9, 16, 29, 47а, 49, 52. Також у планах управління транспорту запуск великих автобусів до Рудного, втім поки що не вдалося дійти згоди з місцевими мешканцями. 

Вікторія Ейсмунт


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!