На маршруті №19 курсуватимуть автобуси Ataman

6128 1
На маршруті курсуватимуть 10 автобусів.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

На маршруті №19, що курсує від вулиці Щурата до проспекту Червоної Калини, курсуватимуть 10 автобусів Ataman. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Комунальне АТП запустить великі автобуси ще на декілька маршрутів. Перелік

Автобуси замінять із 12 січня. Їх заберуть із маршруту №9, на який того ж дня запустять автобуси великого класу.

«Це дозволить забезпечити якісне сполучення мешканців з мікрорайону Топольна із Сиховом. Також автобуси Аtaman зручні в користуванні для людей з інвалідністю, оскільки в них передбачено зручний заїзд осіб на візочках», — вважає заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Нині на маршруті №9 курсує 15 автобусів середньої місткості у будні та 10 — у вихідні. Його обслуговує комунальне «АТП-1». Маршрут №19 також почне обслуговувати АТП-1 замість приватного перевізника АТП-14630.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, запуск великих автобусів на маршрут №9 та ще низку міських маршрутів анонсували під час засідання комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики. 

 

 


Читайте також:
10 Січня, 2019 12:46
Ярослав Працівники ЛМР повністю відірвані від реального життя львів'ян. Скоріше Трамп проїдеться в 19 маршрутці, чим туди зможе ( не на кінцевій зупинці) заїхати людина на візку. Зайти в 19-ту маршрутку, на проміжку від Грінченка до Личаківської, це вже героїчний вчинок. З'єднувати потрібно не Топольну з Сиховом, а автостанцію №2 на Б.Хмельницького з автостанцією на Личаківській. На цому відрізку альтернативи іншої не існує, і коли на Богданівській не можливо сісти в маршрутку, то на Личаківській з'являються сидячі місця. Також існує 39 маршрут, але він закінчуєть на Богданівській біля аптечних складів, і люди пішки йдуть на роботу до Пластової. Невже продовжити 39 маршрут на кілометр до Польової, щоб люди не йшли по промисловому районі в темноті, не переходили залізничні колії, щоб попасти на роботу, для ФАХІВЦІВ з ЛМР надскладна задача. Чи для цього також потрібна позика та грант від ЄБРР?...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!