На маршруті Львів-Сянки курсуватиме оновлена електричка. Фото

17026 0
Вартість модернізації та оновлення однієї електрички становить від 35 до 38 млн гривень.
фото Євгена Кравцова

фото Євгена Кравцова

Укрзалізниця модернізувала приміську електричку, що курсує за маршрутом «Львів – Сянки». Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

«Базова вартість такого капітально-відновлювального ремонту одного поїзда – від 35 до 38 млн грн. Ремонтували електропоїзди на власних потужностях – на "Київському електровагоноремонтому заводі". Якість ремонту стала ще вищою. Вагони як нові: зручні сидіння, економічне освітлення, сучасне електричне та світлосигнальне обладнання», – повідомив Євген Кравцов.

Зазначимо, що електричка Львів-Сянки курсує через Самбір, Старий Самбір, Турку та інші населені пункти Львівщини.

Читайте також: Через Львів курсує модернізована електричка. Фото «до» і «після»

Також він додав, що закупівля нового рухомого складу обійшлась би набагато дорожче – 440-450 млн гривень. За словами очільника Укрзалізниці, до кінця цього року компанія планує оновити ще 22 електрички.

Читайте також: За Бескидським тунелем. Що нам дасть нова залізниця до Словаччини

Нагадаємо, з січня цього року на маршруті Львів-Здолбунів почала курсувати капітально відремонтована електричка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!