На маршрути №9 та 19 випустили нові великі та середні автобуси

7338 0
На маршруті №9 довелося частково змінити схему руху.
фото: АТП-1

фото: АТП-1

Сьогодні, 12 січня, комунальне АТП-1 випустило на маршрути №9 та №19 нові автобуси. Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

Зокрема, на маршрут №9, який курсує від вул. Максимовича через центр Львова до села Муроване, запустили автобуси великого класу. Оскільки по вул. Вербицького проїзд великих автобусів дуже ускладнений, схему руху довелося частково змінити. Тепер в напрямку від центру до автовокзалу автобус 9 курсує по вул. Чупринки та Горбачевського.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Водночас вивільнені автобуси середнього класу Ataman, які їздили на маршруті №9, АТП-1 запустило на маршрут №19, що курсує від просп. Червоної Калини через вул. Пасічну, Богданівську, Богдана Хмельницького на вул. Щурата. Зауважимо, що раніше маршрут обслуговувався приватним перевізником АТП-14630.

Читайте також: Два автобусні маршрути у Львові змінили схеми руху

Нагадаємо, запуск великих автобусів на маршрут №9 та ще низку міських маршрутів анонсували під час засідання комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики. Раніше великі автобуси вже запустили на маршрути №№8, 45, 5А та експериментальному маршруті 49А.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!