На місці «Львівприладу» будують інноваційний парк

7402 0
Площа житлової забудови — понад 42 тис. кв. м разом з комерційними об’єктами та об’єктами соціальної інфраструктури — дитячим садком, медичним центром, сервісними службами.

На вулиці Стрийській у Львові, навпроти Стрийського парку, ведеться робота над створенням інноваційного парку LvivTech.City. Про це під час Весняного ділового форуму розповів директор ТОВ «Львів Сіті» та ТОВ «Львів Стандартбуд» Олег Засадний.

За словами топ-менеджера, резидентами інноваційного парку, який формується на місці корпусів колишнього «Львівприладу», будуть провідні технологічні та інноваційні компанії, дослідницькі центри, підприємці та молоді стартапи. У парку будуть офіси, коворкінги, креативні простори, тренажерні зали, кімнати для відпочинку та кав’ярні. Родзинками проекту є конференц-центр, бізнес-інкубатор та фітнес-центр.

Читайте також: Місця для дуже сміливих. Про що говорили на Весняному діловому форумі

LvivTech.City на ділянці 4,7 га складатиметься з двох зон — офісної та житлової. Офісна зона складатиметься з трьох будівель, доступ до яких буде безпосередньо зі Стрийської. Площа офісних будівель складатиме понад 60 тис. кв. м разом з підземним паркінгом.

Шість житлових будинків збудують пізніше, вони будуть розташовані за офісними будинками. Площа житлової забудови — понад 42 тис. кв. м разом з комерційними об’єктами та об’єктами соціальної інфраструктури — дитячим садком, медичним центром, сервісними службами. За задумом, працівники компаній-резидентів LvivTech.City матимуть змогу орендувати житло різного формату та площі у цих будинках.

Читайте також: У Львові підписали меморандум про запровадження Mobile ID: як це працюватиме

Підземний паркінг в офісній зоні буде розрахований на понад 250 паркомісць, а у житловій — на понад 550.

Інноваційний парк LvivTech.City є проектом девелоперської групи компаній UDP. Серед реалізованих в Україні цією групою проектів є ТРЦ Ocean Plaza у Києві та інноваційний парк UNIT.City у Києві.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!