На митниці у Краковці розділять вантажний та пасажирський рух

5904 0
Будівельні роботи у Краковці повинні розпочати орієнтовно навесні 2020 року.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На пункті пропуску «Краковець» на Львівщині планують  розмежувати пасажирську та вантажну ділянки. Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури.

Читайте також: В Україні запрацювала нова онлайн-система скарг на митницю

Будівельні роботи у Краковці повинні розпочати орієнтовно навесні 2020 року. Тоді ж має стартувати ремонт прикордонних трас, що допоможе розвантажити трасу М-10 Львів – Краковець.

Крім цього, під час зустрічі міністрів інфраструктури України та Польщі Владислава Криклія та Анджея Адамчика висунули ідею спільного контролю в пунктах пропуску з найбільший інтенсивним рухом.

Читайте також: Три дороги на Львівщині планують зробити платними

Додамо, що нині на Львівщині діє шість пунктів пропуску: Угринів – Долгобичув, Рава-Руська – Хребенне, Грушів – Будомеж, Краковець – Корчова, Шегині – Медика та Смільниця – Кросценко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!