На Науковій збудують простір нестандартної освіти для дітей. Візуалізація

2693 0
Завершити реконтрукцію колишнього наркодиспансеру мають до весни 2019 року.
фото: sprout.org.ua

фото: sprout.org.ua

Львівський кіноцентр оголосив тендер на реконструкцію приміщення колишнього наркологічного диспансеру на вулиці Науковій, 49 та облаштування там простору нестандартної освіти для дітей – Steam Space. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Згідно з технічним завданням, до 1 березня 2019 року підрядник має, зокрема, демонтувати деякі стіни та встановити нові перегородки, замінити покриття підлоги, вікна, утеплити фасад будівлі, облаштувати сходи і пандуси, прокласти каналізацію, реконтруювати опалення, освітлення та вентиляцію, встановити охоронну сигналізацію, облаштувати комп'ютерну мережу, системи відеонагляду та пожежної сигналізації. Початкова вартість робіт – 2 011 591,4 грн.

Кінцевий строк подання пропозицій на тендер – 12 листопада, наступного дня розпочнеться аукціон.

Читайте також: Кремнієва долина між панельних будинків. Як розвивається південний захід Львова

Як розповідав раніше в коментарі Tvoemisto.tv директор кіноцентру Андрій Породко, Steam Space передбачатиме навчання дітей через практику.

«У тому центрі буде 3-D принтер, зварка для дітей для того, щоб вони долучались до наукових процесів та могли навчатися новому. Це буде простір для дітей, які зможуть там пробувати себе в наукових процесах та ставити якісь експерименти», – сказав він.

У просторі будуть розміщені місця-лабораторії та виставковий мистецький зал, там будуть відбуватися навчально-творчі, інтерактивно-пізнавальні та брейнстормінгові воркшопи, тренінги та семінари для всіх вікових категорій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!