На Новому Львові будують транспортне кільце. Візуалізація, фото

6037 0
Роботи з облаштування автомобільного та велосипедного кільця мають закінчити до кінця року.
фото: Вікторія Ейсмунт

фото: Вікторія Ейсмунт

На перехресті вулиць Угорської, Тернопільської, Литвиненка та Панаса Мирного з’явиться автомобільне та велосипедне кільце голландського типу, захищене від автомобілів острівцями. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів керівник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

На прилеглих до перехрестя вулиць велодоріжок поки немає, але у ЛКП «Інститут просторового розвитку» запевняють, що планують будівництво велосипедних маршрутів на вулицях Угорській, Литвиненка та Панаса Мирного.

«Є схема веломережі на вулиці Панаса Мирного. Велосипедна доріжка пролягатиме на дорозі, оскільки ширина вулиці дозволяє облаштувати дві авто і дві велосмуги. Але спершу потрібно покласти новий асфальт на цій ділянці дороги, бо там є напливи», – каже Олег Шмід.

Велосипедне кільце буде споруджене з принципами безбар'єрного середовища. Його проект розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку». Будівництво проводитимуть частинами, щоб повністю не обмежувати автомобільний рух, оскільки перехрестя розташоване на перетині чотирьох вулиць. Роботи з облаштування кільця триватимуть до кінця року. Їхня вартість складає 1 млн. 900 тис. грн.

Вікторія Ейсмунт,

фото авторки, візуалізація ЛКП «Інститут просторового розвитку»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!