На об’їзній Львова водії вантажівок влаштували мирний протест

3690 0
За словами очевидців, рух ускладнений.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

На об’їзній дорозі Львова в районі вулиці Городоцької водії вантажівок улаштували мирну акцію протесту. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

Акція стартувала близько 11:00. Затор утворився від давидівського до винниківського мосту. Колона вантажівок рухалась повільно, втім рух не перекривала.

Таким чином водії вантажівок хотіли привернути увагу до проблеми з отримання дозволів на міжнародні перевезення, які видає «Укртрансбезпеки». На протест вийшли близько 100 машин.

Нагадаємо, на початку серпня водії вантажівок перекрили міжнародну трасу Київ – Чоп, протестуючи проти обмеження кількості виданих дозволів на міжнародні перевезення. Через обмежену кількість дозволів, перевізників штрафують за невчасну доставку. 

21 серпня ДБР та СБУ провели обшуки і приміщенні «Укртрансбезпеки» та у пункті видачі дозволів у Винниках і з’ясували, що службовці управління налагодили корупційну схему розподілу дозволів та створили штучний дефіцит дозвільних документів.



 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!